2014 08 23-24 d. Plateliuose vyko Tarptautinė XXVII „Platelių regata“

2 rugsėjo 2014
Komentarai: 0
Kategorija: Pasiekimai
2 rugsėjo 2014, Komentarai: 0

2014 08 23-24 d. Plateliuose vyko Tarptautinė XXVII „Platelių regata“. Mūsų buriavimo sporto mokykla šį kartą dalyvavo gausiai ir sėkmingai ( 3 dalyviai Laser Radial klasėje, 4 dalyviai Laser Standard klasėje ir 8 Optimist klasėje).

Trenerio Algio Patašiaus net 5 auklėtiniai parsivežė taures: Laser Radial klasėje pirmąją vietą laimėjo Kotryna Kneižytė, antrąją – Paulina Pekūnaitė ir trečiąją – Neilas Straukas.

Laser Standard klasėje nugalėtoju tapo Marius Žemgulis, antrąją vietą laimėjo Rokas Rudgalvis ir trečias liko žinomas buriuotojas Saulius Pajarskas iš Kauno.

Optmist B grupėje nugalėtojas – Rimvydas Mazunavičius iš buriavimo mokyklos „Atžalynas“, antrąją ir trečiąją vietas pasidalinio „Žiemio“ auklėtiniai Martynas Vitkus (iš Klaipėdos rajono) ir Paulius Petrošius (treneris Marius Nagdasovas). Džiugu, kad mūsų pradinukai jau ne tik buriuoja įvairiose Lietuvos varžybose, bet ir laimi aukštas vietas. Treneris Marius Ngadasovas savo patirtį perduoda Klaipėdos krašto buriavimo sporto mokyklos „Žiemys“ jauniesiems buriuotojams ir labai sėkmingai.

Artimiausios varžybos „Optimistų“ laukia Kaune, spalio mėnesį, o „lazeristai“ jau šią savaitę krausis laivus ir judės Kauno link, kur jų laukia sunki kova Europos buriavimo Taurėje, kur planuoja dalyvauti net 76 sportininkai iš Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos, Didžiosios Britanijos, Suomijos, Estijos, Rusijos, Čekijos.

Komentavimo galimybė išjungta.