2015.08.21-23 d. Kaune įvyko LR buriavimo jaunių čempionatas

25 rugpjūčio 2015
Komentarai: 0
Kategorija: Pasiekimai
25 rugpjūčio 2015, Komentarai: 0

2015.08.21-23 d. Kaune įvyko LR buriavimo jaunių čempionatas. Šį kartą „Žiemys” atsivežė gausią komandą, net per du reisus. Jau tradiciškai Kauno marios vėju nelepina, todėl šios varžybos iš buriuotojų reikalavo daug kantrybės. Mūsų mokyklos auklėtinius labai smarkiai palaikė tėveliai, kuriuos maloniai priėmė jachtos „Bruntė” kapitonas A.

Drąsutavičius į savo jachtą.

Pirmą varžybų dieną dėl silpno vėjo plaukimai neįvyko. Antrą dieną 3 plaukimai, paskutinę varžybų dieną Optimist klasėje antrą plaukimą teisėjai anuliavo, nors Nojus Bestauskas tuo metu „ėjo” pirmas. Vėliau pakeitus distanciją, šiaip ne taip įvyko ir antras plaukimas. Paulina Pekūnaitė (Laser 4,7 klasė) į krantą grįžo nusiminusi dėl savo rezultato. Tačiau suskaičiavus visus plaukimus, paaiškejo, kad ji iškovojo 3 vietą.

Nojus Bestauskas (Optimist B grupė) su treneriu Mariumi skubėjo į krantą pateikti paraišką teisėjų komisijai dėl Nidos mokyklos auklėtinio Vykinto Mizgirio prasižengimo. Pirmasis Nojaus protestas pasiteisino.

Iškovojo 2 vietą. Beje, jau antrose varžybose Nojui kažkas iš konkurentų bando pakenkti krante, gadindamas inventorių. Bet kaip sako treneris Marius, laimi stipriausi.

Treneris Šarūnas Felenderis ši kartą atsakingas buvo už Patašiaus auklėtinius. Todėl džiaugėsi Neilo Strauko pergale, Laser Radial klasėje iškovojo 3 vietą.

Taipogi sveikiname Beatričę Gudaitę (treneris M.Nagdasovas), laimėjusią

3 vietą (Optmist A grupė) mergaičių įskaitoje.

 

Komentavimo galimybė išjungta.