2015 m.gegužės 30 d. Gargždų karjere įvyko tradicinė Klaipėdos rajono mero taurė

11 birželio 2015
Komentarai: 0
Kategorija: Pasiekimai
11 birželio 2015, Komentarai: 0

Š.m. gegužės 30 d. Gargždų karjere įvyko tradicinė Klaipėdos rajono mero taurė. Šiemet kaip niekad susirinko gausi palaikymo komanda (tėveliai, broliukai, sesutės, seneliai). Džiaugiamės ir dėkojame „sirgaliams”, Klaipėdos rajono savivaldybės atstovui Algirdui Petravičiui, ir ypatingai Klaipėdos krašto buriavimo sporto mokyklos „Žiemys” treneriams Mariui ir Šarūnui.

Sveikiname varžybų nugalėtojus Nojų Bestauską (I vieta Klaipėdos raj.), Martyną Vitkų (II vieta Klaipėdos raj.) ir Paulių Petrošių (III vieta Klaipėdos miestas). Bei visus varžybų dalyvius, nepabūgusius stipraus vėjo!

Įvyko 10 plaukimų. Oro sąlygos, vėjo kryptis leido pastatyti distanciją taip, kad gerai matytųsi žiūrovams, esantiems krante. Dangus griaudėjo, gasdino, bet laimei, lietaus smarkaus taip ir nesulaukėm. Tačiau vėjas gūsiais kilo ir kilo, taip apsunkindamas jauniesiems buriuotojams apiplaukti distanciją. Kas apvirto, kas išsilaikė, kas su guzais grįžo į krantą… Tačiau varžybos pavyko. Uždarymo ceremoniją vykdė ir prizininkus taurėmis apdovanojo pats Klaipėdos rajono Savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėjas Algirdas Petravičius, palinkėdamas buriuotojams gero vėjo!

Kitąmet tuo pačiu metu vėl buriavimo mokykla „Žiemys” papuoš Gargždų karjerą burėmis.

 

Komentavimo galimybė išjungta.