2015 m. sezono uždarymas

26 spalio 2015
Komentarai: 0
Kategorija: Pasiekimai
26 spalio 2015, Komentarai: 0

2015 m. spalio 17 d., šeštadienį VšĮ Klaipėdos krašto buriavimo sporto mokykla „Žiemys” surengė Optimist jachtų klasės buriavimo sezono uždarymo varžybas Drevernoje. Dalyvavo visi mokyklos buriuotojai, net mūsų vyresnieji, kurie buriuoja „Laser” jachtomis, išbandė savo jėgas mažytėmis „Optimist” jachtukėmis.

Vaikų palaikyti gausiai susirinko jų tėveliai, broliukai, sesutės, net augintiniai:) Oro sąlygos buvo puikios, gal šiek tiek norėjosi stipresnio vėjo. Sezono uždarymą palydėjome dešrelių kepimu, vaišėmis, praėjusio sezono aptarimu ir ateities planais.

Varžybose dalyvavo dvi vaikų grupės A (2004 m. ir vyresni) ir B (jaunesni)

A grupėje I vietą jau antrus metus iš eilės iškovojo Nojus Bestauskas (Klaipėdos rajonas), II – ąją vietą – Beatričė Gudaitė (Klaipėda) ir III- iąją Paulius Petrošius (Klaipėda)

B grupėje I vietos nugalėtojas Jonas Macevičius (Klaipėdos rajonas), II vietą iškovojo – Benas Klioštoraitis (Klaipėda) ir III – Jonas Baliutavičius (Klaipėda).

Visi dalyviai buvo apdovanoti diplomais ir medaliais, o prizininkai pagerbti dar ir taurėmis. Tėveliai atsidėkodami treneriams Mariui ir Šarūnui už jų puikų darbą ir bendravimą su vaikais, taip pat įsteigė dovanas. Šie metai Klaipėdos krašto buriavimo mokyklai buvo geri ir buriuotojų rezultatais ir rėmėjais, kurių didelė dauguma iš Klaipėdos rajono.

Treniruotės ant vandens baigėsi, tačiau sportas vaikams tęsis sporto salėje, baseine ir teorijos klasėje, kur vaikai bus mokomi buriavimo taktikos, technikos, taisyklių. Ruduo – žiema buriuotojams fizinio pasiruošimo ateinančiam sezonui metas.

Komentavimo galimybė išjungta.